Odvoz glomaznog otpada u 2014. godini

14. travnja 2014.

Obavještavamo naše korisnike da Zaprešić d.o.o. započinje sa odvozom glomaznog (krupnog) otpada na području Grada Zaprešića i okolnih mjesta, kao i na području općina na kojima obavlja usluge zbrinjavanje otpada.

Odvoz glomaznog otpada predviđen je je na način da građani glomazni otpad dovoze u određene dane na određena mjesta (tzv. mobilna reciklažna dvorišta). Na svakom punktu biti će određeni broj kontejnera i otpad će se sortirati na licu mjesta. Kontejneri će biti na raspolaganju građanima od 07:00 do 18:00 sati i pod nadzorom naših djelatnika.

Zaprešić d.o.o. pripremio je i obavijesti o načinu prikupljanja glomaznog otpada koje naši djelatnici dostavljaju korisnicima prilikom redovitog odvoza komunalnog otpada, te će sve obavijesti biti podijeljene do uskršnjih blagdana.

Rapored prikupljanja i odvoza, kao i popis punktova za prikupljanje objavljen je na našoj web stranici u rubrici Savjeti potrošačima, pod rednim brojem 14, a isto će biti objavljeno i na autobusnim stanicama, oglasnim pločama u naseljima i slično, te putem Radio Zaprešića.

INFORMACIJE I SAVJETI


Golf restoran

ZAPREŠIĆ d.o.o. 2012   Sva prava pridržana