Računi za siječanj 2014.

13. veljače 2014.

Obavještavamo naše cijenjene korisnike i poslovne partnere da je prilikom uvođenja novog načina fakturiranja i isporuke računa za osnovne komunalne usluge, odnosno kod razdvajanja računa za usluge vodoopskrbe i odvodnje od računa za zbrinjavanje otpada došlo do proceduralnih informatičkih pogrešaka kod jednog dijela korisnika kojima je adresa dostave računa različita od adrese potrošačkog mjesta.

Tim korisnicima su računi ispostavljeni na adresu potrošačkog mjesta umjesto na uobičajenu adresu dostave, pa je moguće da zbog toga račune za mjesec siječanj 2014. godine nisu zaprimili.

Iz tog razloga tim korisnicima ispostavljene su kopije odnosno prijepisi računa za mjesec siječanj, a koje će korisnici dobiti poštom.

Korisnici koji nisu zaprimili račune za mjesec siječanj 2014., a iz nekih razloga niti kopije tih računa mogu se obratiti našem odjelu obračuna i naplate komunalnih usluga, koji će im izdati prijepise računa za vodoopskrbu i odvodnju i za zbrinjavanje otpada.

Zahtjev za dostavu prijepisa računa može se podnijeti na našem šalteru informacija u Pavla Lončara 2 (radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati), telefonom na broj 33 14 395 ili mailom na adresu bbranjug@komunalno-zapresic.hr.

Prijepis računa korisnik će moći odmah osobno podići na šalteru ili će mu biti dostavljen poštom, faksom ili mailom, prema osobnom izboru.

INFORMACIJE I SAVJETI


Golf restoran

ZAPREŠIĆ d.o.o. 2012   Sva prava pridržana