Odvoz glomaznog otpada u gradu Zaprešiću

Obavještavamo Vas da će se, sukladno članku 35. Zakona o održivom gospodarenju otpadom, odvoz glomaznog otpada vršiti na način da će građani svoj glomazni otpad dovoziti na određene dane i određena mjesta (tzv. mobilno reciklažno dvorište) u određenim ulicama u gradu Zaprešiću.
Raspored odvoza glomaznog otpada u 2016. po danima i punktovima objavljen je na našoj web stranici u rubrici Savjeti potrošačima, pod rednim brojem 13.


Napominjemo da će na punktovima biti postavljena 4 kontejnera i da će se otpad sortirati na licu mjesta, uz pomoć i nadzor naših djelatnika. Kontejneri će biti na raspolaganju u vremenu od 07:00 do 19:00 sati.


Molimo građane da otpad dovezu NA ODREĐENI DAN I ODREĐENI PUNKT – onaj koji Vam po mjestu stanovanja najviše odgovara te da NE OSTAVLJATE otpad PRIJE POSTAVE KONTEJNERA.


Nastavno, obavještavamo Vas o vrsti otpada koju možete dovesti u mobilno reciklažno dvorište:

  • Krevete, podnice, ormare, komode, stolove, stolice, police, fotelje, dvosjedi, trosjedi, madraci, tepisi, prozori, vrata, umivaonici, tuš kade, kade, wc školjke, radijatori, metalne peći, otpadne gume, antene, otpadno drvo, parketi, laminati, metalna ambalaža, papir, kartonska ambalaža, staklena ambalaža, plastična folija.

Sa glomaznim otpadom molimo ne odlagati:

  • Hladnjake, zamrzivače, pećnice, televizore, radio prijemnike, perilice, računala, EE otpad, žeravicu, pepeo, tekućine, kemikalije, otpadna motorna i jestiva ulja, boje, zauljenu ambalažu, stiropor, fluorescentne cijevi, otpadne baterije i akumulatore, biorazgradivi otpad iz kuhinje, azbestne ploče, komunalni otpad.

INFORMACIJE I SAVJETI


Golf restoran

ZAPREŠIĆ d.o.o. 2012   Sva prava pridržana