KOMUNALNI KUTAK NA SAJMU GOSPODARSTVA

Obavještavamo naše korisnike da će ove godine Zaprešić d.o.o. sudjelovati na 16. Sajmu gospodarstva koji traje od 10. do 12. listopada 2014. godine i održava se u Srednjoj školi Ban Josip Jelačić. Sajam se otvara 10.listopada u 11 sati, a naš štand KOMUNALNI KUTAK (broj 6) nalazi se lijevo od glavnog ulaza. Pozivamo naše korisnike da nas posjete!


Težište sajma će biti na gospodarenju otpadom ali će i druge naše djelatnosti biti zastupljene. Sa područja gospodarenja otpadom, cilj je educirati građane o selekciji otpada (individualno sa svakim posjetiteljem, usmenim uputama i dijeljenjem brošure), pobliže ih upoznati sa zelenim otocima i akcijom UOLL koju je ZAPREŠIĆ d.o.o. podržao. Također snimljen je jingle za zelene otoke, koji ćemo na sajmu prezentirati. Partner projekta je Gradatin d.o.o., koji će osigurati 200 stolnih posuda i 100 stolnih kontejnera za nagradnu igru.


U našim prezentacijama sudjelovati će naš restoran Golf, pa će posjetitelji štanda moći u petak, na dan otvorenja sajma i u subotu, probati delicije restorana (sendviči, kanapei i slično). Također ćemo dijeliti reklamne letke za restoran.


Da hrane i piće ne bi ponestalo, pobrinuti će se osoblje restorana, a posjetitelji će moći sudjelovati i u nagradnim igrama:


Nagradna igra KAM SE KOJE SMEĆE MEĆE? – na sajmu će biti 3 x 120 l posude (plava, žuta i crna), posjetitelji štanda koji ispravno odlože otpad u ponuđene posude, dobiti će nagradu – stolni uzorci posuda i kontejnera koji služe za odlaganje kemijskih olovaka, ali su i odlična igračka za djecu, Nagradna igra NEDJELJNI BRUNCH – posjetitelji koji ispravno odgovore na 5 postavljenih pitanja, dobiti će nagradu – nedjelji ručak za 2 osobe u restoranu Golf. Na postavljena pitanja lako će odgovoriti svatko tko prati našu web stranicu.


Posjetite nas, informirajte se, educirajte se i zabavite se!

INFORMACIJE I SAVJETI


Golf restoran

ZAPREŠIĆ d.o.o. 2012   Sva prava pridržana