Slanje računa putem e-maila

Svi naši korisnici – fizičke osobe mogu zatražiti da im se ispostavljeni redovni mjesečni računi za komunalne usluge umjesto dostave na kućnu adresu dostavljaju na e-mail. Ovu uslugu moguće je zatražiti putem obrasca Zahtjev za dostavu računa osnovnih komunalnih usluga putem elektroničke pošte koji je potrebno ispuniti i poslati. E-mail adresa na koju se zahtjev šalje automatski je postavljena kroz opciju "Pošalji". Ovakav zahtjev moguće je poslati isključivo na način kako je ovdje navedeno, svi zahtjevi poslani poštom ili zatraženi usmeno neće se smatrati zaprimljenima.

Ukoliko korisnik odluči da ne želi više račune zaprimati na ovaj način, potrebno je ispuniti obrazac Otkaz dostave računa osnovnih komunalnih usluga putem elektroničke pošte i poslati ga kroz opciju "Pošalji".

Fizička osoba - korisnik ove usluge odgovoran je za točnost korisničkih podataka, te je u obavezi dojaviti svaku promjenu, kao i eventualnu promjenu e-mail adrese na koju se dostavljaju računi. U tom slučaju korisnik ispunjava i zahtjev za otkaz usluge i novi zahtjev za uspostavljanje usluge. Korisnicima – fizičkim osobama koji će zahtijevati dostavu računa putem e-maila, Zaprešić d.o.o. više neće dostavljati račune putem pošte, odnosno računi u papirnoj formi neće se više dostavljati na kućnu adresu korisnika.

Ova usluga nije omogućena za pravne osobe i obrte koji i nadalje mogu primati ispostavljene račune u pisanoj formi i isključivo dostavom na adresu.

INFORMACIJE I SAVJETI


Golf restoran

ZAPREŠIĆ d.o.o. 2012   Sva prava pridržana