GRADSKO GROBLJE ZAPREŠIC

Gradsko groblje Zaprešić ubraja se među najljepša i najuređenija groblja u Hrvatskoj. Danas se prostire na preko 45.000 m2 prostora, sa preko 2.400 grobnih mjesta,  parkom pod nasadima i stazama na više od 60% površine, uređenom komunalnom infrastrukturom te uređenim objektom mrtvačnice, glavnim oproštajnim trgom i prostranim  parkiralištem.

Upravljanje Gradskim grobljem Zaprešić jedna je od značajnijih djelatnosti Zaprešića d.o.o., koja se obavlja i razvija sukladno zakonu i potrebama stanovništva šireg područja Grada Zaprešića.

Uprava Gradskog groblja

Adresa: Zaprešic, Pavla Beluhana bb (Zelengaj), na samom Gradskom groblju, telefon 3310-526
Radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 7,00 do 15,00 sati
                          Dežurna služba izvan radnog vremena te subotom, 
                          nedjeljom i praznicima, 091 5696-040

Usluge:

Sve usluge na Gradskom groblju Zaprešić – dodjeljivanje grobnih mjesta na korištenje i pogrebne usluge te prijevoz pokojnika, obavljaju se prema Odluci o grobljima Grada Zaprešića. Osim tih usluga, Zaprešić d.o.o. obavlja slijedeće usluge:

  • Organizacija ispraćaja i pogreba
  • Ugovaranje kremiranja
  • Prodaja pogrebne opreme
  • Prodaja grobnih okvira, grobnica i kazeta za urne

Gradsko groblje Zaprešic

Uprava groblja, a vodeći računa o potrebama svojih korisnika, učiniti će sve da i u najtežim trenucima bude na usluzi, te da po potrebi i prema željama obitelji organizira i obavi sve radnje oko ispraćaja i pogreba. Za plaćanje svih usluga omogućeno je i plaćanje putem bankovnih i kreditnih kartica.

Zaprešić d.o.o. u skladu sa prostornim projektima i planovima Gradskog groblja Zaprešić izrađuje na slobodnim grobnim mjestima i grobne okvire, grobnice i kazete za urne od plemenitog kamena, za prodaju. Sve informacije o raspoloživim grobnim okvirima, grobnicama i kazetama za urne, o cijenama i mogućnostima plaćanja na rate možete dobiti od Uprave gradskog groblja.                         Kako do Gradskog groblja        Odluka o grobljima     

 

INFORMACIJE I SAVJETI


Golf restoran

ZAPREŠIĆ d.o.o. 2012   Sva prava pridržana