POSTAVITE PITANJE

Leave this empty:

 

Napomene

1. Zaprešić d.o.o. odgovoriti će na korisničke poruke i postavljena pitanja isključivo putem ove web stranice u rubrici "Pitanja i odgovori". Odgovor na postavljeno pitanje moći ćete pročitati ovdje.

2. Reklamacije i promjene korisničkih podataka upućene putem ove web stranice neće se smatrati zaprimljenima. O načinu i mjestu podnošenja reklamacija i promjena korisničkih podataka možete se informirati  ovdje.

3. Zaprešić d.o.o. zadržava pravo da korisničke poruke i pitanja u cjelosti ili djelomično izbriše ili da ih prema potrebi drugačije uobliči i da na njih ne odgovori ili da odgovori samo djelomično ukoliko pitanja ili poruke ne odgovaraju uobičajenim i prihvatljivim normama komunikacije.

4. Zaprešić d.o.o. zadržava pravo da na postavljeno pitanje ne odgovori ukoliko se odgovor na isto ili slično pitanje već nalazi u rubrici Najčešća pitanja i odgovori  ili je na slično ili isto pitanje odgovoreno nedavno.

5. Zaprešić d.o.o. zadržava pravo da ne odgovori na pitanja koja traže odgovor izvan djelokruga rada, poslovanja i odgovornosti Zaprešića d.o.o., bez obaveze da korisnika upućuje kome se za odgovor na postavljeno pitanje treba obratiti.

6. Zaprešić d.o.o. poštivat će privatnost posjetitelja ove internet stranice i neće objavljivati dostavljene osobne podatke kao što su ime i prezime, adresa ili adresa e-pošte , ukoliko korisnik u poruci navede da ne želi da se objave. Ti će se podaci koristiti isključivo za ispunjenje pojedinačnih zahtjeva za informacijama, za bolje razumijevanje potreba korisnika i radi poboljšanja kvalitete proizvoda i usluga Zaprešića d.o.o., te neće biti dostupni trećim osobama.

INFORMACIJE I SAVJETI


Golf restoran

ZAPREŠIĆ d.o.o. 2012   Sva prava pridržana